Blu-Ray player 3D Samsung BD-D6900/EN

Producător: Samsung
Cod produs: BD-D6900/EN
Blu-Ray player 3D Samsung BD-D6900/EN
5 din 5

Descriere

 Un hub integrat inteligent face accesibil sistemului dvs. de divertisment la domiciliu un univers de continut online. Videoclipurile si muzica dorita sunt usor de gasit. Uitati de cautarile pe site-uri web pentru a gasi divertisment: Cautare integrala si Videoclipul dvs. utilizeaza obiceiurile dvs. de vizionare pentru a va duce la continutul cautat si pentru a va recomanda noutati deosebite. Conexiunea Wi-Fi integrata si Samsung AllShare va permit sa creati o retea wireless acasa, iar Samsung Apps este pregatit sa va imbogateasca si mai mult experienta. Filme, sport, jocuri, muzica: oricare este divertismentul dvs. preferat, Samsung 3D ii da viata si va ofera dimensiuni uimitoare, care cu siguranta va vor atrage imaginatia. Doar Samsung va ofera experienta 3D completa. Calitatea avansata a imaginilor 3D cu Standard 3D creeaza imagini de claritatea cristalului, remarcabile, care depasesc granita ecranului. Este o experienta captivanta, rezervata de obicei cinematografului, dar care este acum pregatita sa transforme divertismentul dvs. de acasa.

Convertor 3D

Imaginati-va ca puteti vedea filmele dvs. preferate, emisiunile TV sau chiar si jocurile, toate 2D, în format 3D. Acum puteti, datorita tehnologiei inovatoare a convertorului 3D de la Samsung. Integrat în playerul Smart Blu-ray Samsung, convertorul 3D va spori experienta dvs. de vizionare 3D captivanta, indiferent ce ati urmari.

AllShare

Distribuiti continutul care ruleaza pe playerul Smart Blu-ray Samsung, utilizand functia incorporata Usor de utilizat. Cu functia Wi-Fi, filmele, emisiunile TV sau orice vizionati la playerul Smart Blu-ray Samsung poate fi distribuit impecabil intre dispozitive certificate DLNA, permitandu-va sa va bucurati de o categorie vasta de continut multimedia.

Your Video

Datorita functiei Your Video de la Samsung, aveti propriul dvs. ghid de filme, personalizat. Your Video va permite sa vizionati si sa previzionati videoclipuri de filme si emisiuni TV la playerul Smart Blu-ray Samsung, cu ajutorul un serviciu de recomandari personalizate pentru VOD.

Samsung Apps

Descoperiti adevaratul potential al playerului Smart Blu-ray Samsung cu ajutorul bibliotecii vaste si in crestere de aplicatii pentru TV conectat la web. Acestea va ofera o modalitate rapida si usoara de acces la continutul dvs. preferat, fara sa porniti un computer. Asadar, puteti descarca continut care va permite accesul la universul preferat (filme, muzica, retele de socializare etc.)

Search All

Bucurati-va de facilitatea cautarii de informatii sau de continut, rasfoind cu functia comoda Search All a playerului Smart Blu-ray Samsung. Cu cateva clicuri pe telecomanda, puteti cauta rapid continut referitor la emisiunea pe care o vizionati sau chiar accesa informatii si alte functii precum VOD, Apps si multe altele.

Specificaţii

Caracteristici principale
Tip Blu Ray Player
Wi-Fi Da
Medii de redare CD-R<br />BD 3D<br />DVD-R<br />DVD+R<br />BD-R<br />CD-RW<br />DVD-RW<br />CD-DA<br />DVD<br />CD<br />DVD+RW
Format redare MP3<br />LPCM<br />MPEG2<br />WMV<br />AAC<br />DivX HD<br />MPEG4<br />WMA<br />JPEG<br />DivX
3D Converter 2D - 3D Da
General
3D Da
Specificatii audio
Decodare sunet DTS<br />Dolby Digital<br />DTS-HD Master Audio<br />Dolby True HD<br />DTS-HD HRA<br />Dolby Digital Plus
Conectivitate:
Video compozit Da
Audio digitala optica Da
USB Da
HDMI Da
Video component Da
LAN Da
Altele
Dimensiuni (D x H x W mm) 430 x 33 x 256
Putere consumata (W) 33
Caracteristici speciale
Functii Profil BD Profil 5.0<br />Anynet + (HDMI-CEC)<br />Ultra Fast Play<br />Video Up-Scale (DVD)<br />All Share<br />Smart Hub<br />Local Storage (Memory Built-in)<br />3D Converter (2D->3D)<br />BD Wise<br />Full Screen<br />Hyper Real Engine
Caracteristici generale
Greutate (Kg) 2