Blu-Ray player Philips BDP3000/12

Producător: Philips
Cod produs: BDP3000/12
Blu-Ray player Philips BDP3000/12
3 din 5

Descriere

Redarea discurilor Blu-ray

Discurile Blu-ray au capacitatea de a transporta informatii de inalta definitie, impreuna cu imagini in rezolutia 1920 x 1080 proprietara imaginilor de inalta definitie. Scenele prind viata pe masura ce detaliile va asalteaza, miscarile sunt mai line si imaginile devin clare. Blu-ray ofera de asemenea un sunet surround necomprimat - astfel incat experienta dvs. audio devine incredibil de reala. Capacitatea mare de stocare a discurilor Blu-ray permite includerea multor posibilitati interactive. Navigarea impecabila in timpul redarii si alte caracteristici antrenante, cum ar fi meniurile pop-up adauga un nou nivel distractiei la domiciliu.

 

Dolby TrueHD

Dolby TrueHD ofera 7.1 canale cu cel mai curat sunet din partea discurilor Blu-ray. Sunetul reprodus este efectiv imposibil de distins de sunetul de studio, astfel incat auziti ceea ce creatorii au intentionat. Dolby TrueHD va completeaza experienta de divertisment de inalta definitie.

 

1080p la 24 cps

Aduceti adevarata experienta de cinema in sufrageria dumneavoastra cu imaginea cu 24 de cadre pe secunda. Toate filmele originale sunt inregistrate la aceasta rata de cadre, oferind o ambianta si o textura a imaginii unice. Playerele Blu-ray Disc Philips sunt echipate pentru a va aduce 24 de cadre pe secunda direct de pe discurile Blu-ray - deci oferindu-va imagini de inalta definitie similare cu cele de la cinema, care va vor uimi.

 

BD-Live (Profil 2.0)


BD-Live duce si mai departe universul inaltei definitii. Primiti continut actualizat conectand playerul Blu-ray Disc la Internet. Va stau la dispozitie lucruri noi si incitante, precum continut exclusiv descarcabil, evenimente in direct, chat in direct, jocuri si cumparaturi online. Beneficiati de avantajele inaltei definitii cu redarea Blu-ray si BD-Live.

 

 

Upscaling video DVD

Upscaling HDMI 1080p furnizeaza imagini de o claritate exceptionala. Filmele in format DVD la definitie standard pot fi urmarite acum la rezolutie de inalta definitie - asigurand mai multe detalii si imagini mai realiste. Scanarea progresiva (reprezentata prin p in 1080p') elimina structura liniilor preponderenta pe ecranele televizoarelor, din nou asigurand permanent imagini clare. Pentru a incheia lista, HDMI realizeaza o conexiune digitala directa care poate transmite imagini video necomprimate, precum si semnal audio digital pe mai multe canale, fara conversii la analogic - oferind o calitate perfecta a imaginii si sunetului, fara zgomote.

 

DivX Ultra

DivX® Ultra combina redarea DivX® cu caracteristici extraordinare precum subtitrare integrata, mai multe limbi pentru meniul audio, mai multe inregistrari si meniuri intr-un singur format de fisiere convenabil.

EasyLink


EasyLink va permite sa controlati mai multe dispozitive cu ajutorul unei singure telecomenzi. Utilizeaza protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja functionalitatea intre dispozitive prin intermediul cablului HDMI. Prin atingerea unui buton, puteti utiliza simultan toate echipamentele dumneavoastra activate si conectate la HDMI CEC. Functiile ca standby

Specificaţii

Caracteristici principale
Tip Blu Ray Player
Medii de redare BD-R
BD-RE
DVD
DVD+R
DVD+RW
DVD-R
DVD-RW
CD-R
CD-RW
CD
Format redare H.264
MPEG2
DivX
WMV
VC-1
XviD
MP3
PCM
JPEG
Specificatii audio
Decodare sunet DTS
Dolby Digital
Dolby True HD
DTS 2.0
Conectivitate:
Audio digitala coaxiala Da
USB Da
HDMI Da
Video component Da
LAN Da
Altele
Dimensiuni (D x H x W mm) 227 x 58 x 435
Putere consumata (W) 25
Caracteristici speciale
Functii Redare la o singura atingere
Mod standby la o singura atingere
DVD cu upscaling video la 1080p prin HDMI
Player Blu-ray Disc, 1080p la 24 cps
Caracteristici generale
Greutate (Kg) 3