Blu-Ray player Philips BDP3100/12

Producător: Philips
Cod produs: BDP3100/12
Blu-Ray player Philips BDP3100/12
4 din 5

Descriere

Redarea discurilor Blu-ray

Discurile Blu-ray au capacitatea de a transporta informatii de inalta definitie, impreuna cu imagini in rezolutia 1920 x 1080 proprietara imaginilor de inalta definitie. Scenele prind viata pe masura ce detaliile va asalteaza, miscarile sunt mai line si imaginile devin clare. Blu-ray ofera de asemenea un sunet surround necomprimat - astfel incat experienta dvs. audio devine incredibil de reala. Capacitatea mare de stocare a discurilor Blu-ray permite includerea multor posibilitati interactive. Navigarea impecabila in timpul redarii si alte caracteristici antrenante, cum ar fi meniurile pop-up adauga un nou nivel distractiei la domiciliu.

 

Dolby TrueHD si DTS-HD MA

DTS-HD Master Audio si Dolby TrueHD ofera 7.1 canale cu cel mai curat sunet din partea discurilor Blu-ray. Sunetul audio reprodus este efectiv imposibil de distins de un sunet de studio, astfel incat auziti ceea ce creatorii au intentionat. DTS-HD Master Audio ?i Dolby TrueHD va completeaza experienta de entertainment de înalta definitie.

 

1080p la 24 cps

Aduceti adevarata experienta de cinema in sufrageria dumneavoastra cu imaginea cu 24 de cadre pe secunda. Toate filmele originale sunt inregistrate la aceasta rata de cadre, oferind o ambianta si o textura a imaginii unice. Playerele Blu-ray Disc Philips sunt echipate pentru a va aduce 24 de cadre pe secunda direct de pe discurile Blu-ray - deci oferindu-va imagini de inalta definitie similare cu cele de la cinema, care va vor uimi.

 

BD-Live (Profil 2.0)


BD-Live duce si mai departe universul inaltei definitii. Primiti continut actualizat conectand playerul Blu-ray Disc la Internet. Va stau la dispozitie lucruri noi si incitante, precum continut exclusiv descarcabil, evenimente in direct, chat in direct, jocuri si cumparaturi online. Beneficiati de avantajele inaltei definitii cu redarea Blu-ray si BD-Live.

 

 

 

 

Comutarea subtitrarii

Comutarea subtitrarii este o functie de imbunatatire care permite utilizatorilor sa regleze manual pozitionarea subtitrarii unui film pe ecranul televizorului sau computerului. Cu ajutorul telecomenzii, utilizatorii pot deplasa subtitrarea in sus si in jos pe ecran. Pe afisajele panoramice, precum cele de cinema 21:9 si in cazul proiectoarelor, subtitrarile sunt uneori decupate. Pentru a le vedea clar,utilizatorul trebuie sa schimbe raportul lungime/latime al afisajului, ceea ce face inutila vizionarea pe un ecran lat. Cu functia de comutare a subtitrarii, utilizatorul poate mentine raportul lungime/latime corect si se poate bucura de subtitrari pozitionate ideal pe ecran.    

Specificaţii

Caracteristici principale
Tip Blu Ray Player
Medii de redare BD-R
BD-RE
BD-ROM
DVD
DVD+RW
DVD+R
DVD-R
DVD-RW
CD
CD-R
CD-RW
Format redare H.264
VC-1
MPEG2
DivX
WMV
XviD
AVCHD
MP3
PCM
WMA
JPEG
Specificatii audio
Frecventa de raspuns DVD-Audio 192 KHz / 24 bit
Decodare sunet DTS
Dolby Digital
DTS HD
Dolby Digital Plus
Conectivitate:
Video compozit Da
Audio digitala coaxiala Da
USB Da
HDMI Da
Video component Da
LAN Da
Altele
Dimensiuni (D x H x W mm) 227 x 60 x 435
Putere consumata (W) 25
Caracteristici generale
Greutate (Kg) 3