Blu-Ray player Samsung BD-D5300/EN

Producător: Samsung
Cod produs: BD-D5300/EN
Blu-Ray player Samsung BD-D5300/EN
3 din 5

Descriere

Accesati mai multe informatii, continutul este usor de cautat si primiti recomandari

Un Smart Hub integrat ofera o multitudine de continut online pentru sistemul dvs. de divertisment la domiciliu. Videoclipuri si muzica la cerere, toate la indemana dvs. Uitati de cautarea pe site-uri Web pentru a obtine divertisment – „Search All” si „Your Video” utilizeaza obiceiurile dvs. de vizualizare pentru a va aduce mai aproape de continutul cautat si pentru a va recomanda noi metode de divertisment. Conexiunea Wi-Fi incorporata si Samsung AllShare va permit crearea unei retele wireless acasa, iar Samsung Apps asteapta sa va imbunatateasca si mai mult experienta.

 

Samsung Apps

Eliberati adevaratul potential al playerului dvs. Samsung Smart Blu-ray prin vasta biblioteca Samsung in continua dezvoltare pentru aplicatii TV cu conectare la Web. Va asigura o cale usoara si rapida de acces la continutul dvs. favorit – fara a deschide computerul. Deci, puteti descarca materiale care va permit accesul la lumea continutului dvs. favorit (filme, muzica, retele sociale etc.).

 

Cautare toate

Bucurati-va de usurinta cu care puteti cauta informatii sau continut, navigand cu functia convenabila „Search All” a playerului dvs. Samsung Smart Blu-ray. Prin cateva apasari pe butoanele telecomenzii, puteti cauta rapid continut asemanator programului pe care il vizualizati sau puteti chiar accesa informatii si alte functii precum VOD, Apps si altele.

 

AllShare

Impartasiti continutul care ruleaza pe playerul dvs. Samsung Smart Blu-ray prin functia incorporata „Easy to Use”. Utilizand caracteristica Wi-Fi, filmele, programele TV sau orice altceva urmariti la playerul Samsung Smart Blu-ray, poate fi impartasit usor intre dispozitive certificate DLNA, lucru care va permite sa va bucurati de o gama larga de continut multimedia.

 

Fisierele dvs. video

Obtineti acces la ghidul dvs. de filme, personalizat prin functia Samsung „Fisierele dvs. video”. Functia „Fisierele dvs. video” va permite vizionarea si previzualizarea filmelor si a programelor TV din playerul dvs. Samsung Smart Blu-ray, printr-un serviciu personalizat de recomandare pentru VOD.

Specificaţii

Caracteristici principale
Tip Blu Ray Player
Wi-Fi Wi-Fi Ready
Medii de redare BD-R
DVD+R
DVD
DVD+RW
DVD-RW
DVD-R
CD-R
CD-RW
CD-ROM
Format redare LPCM
AAC
MP3
WMA
MPEG2
DivX
DivX HD
AVCHD
MKV
WMV
JPEG
HD JPEG
MPEG4
PNG
GIF
Specificatii audio
Decodare sunet Dolby Digital
Dolby Digital Plus
Dolby True HD
DTS
DTS HD
DTS-HD HRA
DTS-HD Master Audio
Conectivitate:
Video compozit Da
Audio digitala optica Da
USB Da
HDMI Da
LAN Da
Altele
Dimensiuni (D x H x W mm) 205 x 39 x 433
Putere consumata (W) 19
Caracteristici speciale
Functii Dolby Digital Plus Audio
Dolby True HD Audio
DTS Audio
DTS HD High Resolution Audio
BD Wise Auto Image Setup
BD Profile 2.0
Smart Hub
HDMI CEC
USB Playback
All Share (DLNA)
Caracteristici generale
Greutate (Kg) 1.7