Televizor LCD Philips, 94cm, FullHD, 37PFL4606H/58

Producător: Philips
Cod produs: 37PFL4606H/58
Televizor LCD Philips, 94cm, FullHD, 37PFL4606H/58
3 din 5

Descriere

  Televizor Full HD la 100 Hz intr-un design modern
Philips va permite sa va bucurati de o performanta extraordinara de televiziune pentru un pret corect, acum si in viitor. Acest televizor LCD 32PFL4606 seria 4000 ofera imagini Full HD cu conectoare digitale de televizor usor de utilizat si un design pur pentru televizoare.    

Comenzi tactile (2k11)
Comenzile tactile sunt butoane inteligente, sensibile la atingere, care inlocuiesc butoanele proeminente. Raspunzand la cea mai usoara atingere, comenzile tactile va permit sa va porniti televizorul, sa schimbati canalele si sa reglati volumul. Comenzile tactile sunt de asemenea prevazute cu un buton Home care va permite sa va activati meniul Acasa.

Pixel Plus HD
Pixel Plus HD ofera o combinatie unica de claritate, detalii naturale, culori vii si miscare fluida naturala pe ecranele de inalta definitie atat pentru semnal HD, cat si pentru semnal TV standard si continut multimedia. Artefactele si zgomotul din toate sursele, de la multimedia la TV definitie standard si HD cu rata mare de compresie, sunt detectate si reduse pentru a va oferi o imagine curata si extrem de clara.

LCD de 100 Hz, timp de raspuns de 2 ms
Ecranul LCD de 100 Hz permite reproducerea miscarilor cu o claritate superba. Tehnologia Double Frame Rate Insertion creste precizia reproducerii miscarilor de peste doua ori fata de ecranele LCD conventionale, timpul de raspuns obtinut fiind de 2 milisecunde. Acum va puteti bucura de imagini clare, chiar si la deplasare rapida pe ecran.

Incredible Surround 20W RMS
Simtiti puterea ritmului muzicii si atmosfera filmelor. Puternicele amplificatoare 20W RMS (2x10W RMS) creeaza o ambianta sonora realista. Incredible Surround va permite sa traiti un surround total, cu un sunet de mai mare profunzime si amplitudine. Acesta ofera o ambianta sonora clara si ampla, complementara unei experiente de vizionare de exceptie.

  

3 intrari HDMI cu EasyLink
HDMI este un cablu unic care este adecvat atat pentru semnale imagine, cat si pentru semnale audio de la aparatele dvs. la televizor, scapandu-va de paienjenisul de cabluri. Acesta transmite semnale necomprimate, asigurandu-va o calitate foarte buna de la sursa la ecran. impreuna cu Philips Easylink, nu aveti nevoie decat de o telecomanda pentru a efectua majoritatea operatiunilor pe televizor, DVD, BluRay, set top box sau home theatre system. Bucurati-va de un sunet si de o imagine de inalta calitate, fara paienjenis de cabluri si fara batai de cap.

  

USB (multimedia)
Conectorul USB permite accesul la fotografii jpeg, fisiere de muzica mp3 si fisiere video de pe majoritatea memoriilor USB (dispozitiv de memorie din clasa USB). Introduceti USB-ul in slotul din partea laterala a televizorului si accesati continutul multimedia utilizand browser-ul de continut de pe ecran. Acum puteti viziona si partaja clipurile video, fotografiile si muzica.

  

Usor de setat
Acest televizor este usor de configurat cu asistentul de setare pas cu pas. Asistentul va prezinta câteva ecrane cu optiuni usor de ales, pentru a selecta setarile esentiale. Performanta televizorului este setata la preferinta dvs. personala, fara termeni sau setari dificile si toate acestea foarte rapid.


 

 

Specificaţii

General
Tehnologie LCD
3D Nu
Audio
Iesire sunet (RMS) 2 x 10 W
Caracteristici superioare sunet Incredible Surround
Sunet clar
Echilibrare automata a volumului
Boxe integrate Da
Video
Diagonala ecran (cm) 94
Calitate imagine Full HD
Tip display Edge LED
Contrast dinamic 100000:1
Timp de raspuns 2 ms
Rezolutie 1920 x 1080
Aspect imagine 16:9
Caracteristici superioare imagine Clear LCD de 100Hz
Digital Natural Motion
Control activ
Pixel Plus HD
Full HD Da
Luminozitate 400 cd/mp
Tuner/Receptie/Transmisie
Tuner digital DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4*
Intrare antena 75 ohm coaxial (IEC75)
Redare video NTSC, PAL, SECAM
Caracteristici speciale
Player multimedia integrat Da
Conectori
Intrare PC (D-sub 15 pini) Da
Intrare USB 2.0 1
Intrari Scart (RGB) 1
Porturi HDMI 3
Conexiuni Slot CI+
HDMI
Intrare audio S/D
Intrare AV
Iesire audio digitala coaxiala
SCART
D-SUB
Intrari component 1
Minijack casti 3.5 mm
Caracteristici generale
Dimensiuni (W x H x D) 1150 x 650 x 160 mm
Culoare Negru
Putere consumata 92 W
Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 912,3 x 577,1 x 84,1 mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 912,3 x 625,2 x 236,4 mm
Greutate (Kg) 9.84
Caracteristici speciale Smart Text (1000 pagini)
EasyLink (HDMI-CEC)
EPG
Firmware upgrade
Formate video: H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4