Televizor LCD Samsung, 101cm, FullHD, 40C750

Producător: Samsung
Cod produs: LE40C750
Televizor LCD Samsung, 101cm, FullHD, 40C750
3 din 5

Descriere


 

 

Realitate la maximum cu Samsung 3D
Aveti o singura modalitate de a trai experienta 3D atunci cand nu va aflati intr-un cinema. Iar aceasta este televizorul Samsung 3D. Acesta ofera o experienta extraordinar de captivanta, prin eliberarea continutului din limitarile 2D ale televizorului si transformarea acestuia intr-o imagistica exploziva. Efectul este o calitate ultra-reala a imaginii importata in sufrageria proprie, care iti ia respiratia, imbogateste experienta vietii si rivalizeaza cu cinematograful. Inovatiile Samsung au permis chiar si conversia filmelor dvs. 2D preferate la 3D. Deoarece un televizor Samsung LED 3D va solicita atentia, indiferent de emisiunea care se difuzeaza.
 

 

Mai real decat realitatea cu tehnologia bazata pe HyperReal 3D
Nu va vine sa va credeti ochilor. Atat de nefiresc de uimitoare este calitatea imaginii de care veti beneficia cu noua tehnologie bazata pe HyperReal 3D de la Samsung. Posibila prin intermediul Super 3C Realization, imaginea este pe cat de inegalabila, pe atat de incredibila. Astfel, niciodata nu veti urmariti un film, ci il veti trai. Fiecare moment va suna mai adevarat, va patrunde mai adanc, va crea o senzatie mai puternica, va avea o imagine mai bogata. Greu de crezut, cand stai pe canapea.
 

Connect Share Movie
Nu mai aveti nicio scuza pentru a lasa toate fotografiile si secventele acelea video digitale grozave la adapostul camerei. Cu Samsung HDTV, aveti nevoie doar de un cablu de conexiune USB. Este suficient sa-l conectati, apoi puteti reda, salva sau sterge instantaneu. Se poate folosi si la colectia dvs. muzicala. Asa ca filmul poate incepe oricand.

Ecran de tip Ultra Clear Panel
Reprezentare imbunatatita a culorii negre, cu opacitate redusa prin optimizarea fazei luminii si cresterea raportului de transparenta a ecranului de tip Ultra Clear Panel, noul televizor Samsung Full HD poate reduce reflexia luminii si mari contrastul.

Full HD 1080 p
Oricine poate spune ca televizorul propriu are cea mai clara imagine. Dar numai optiunea Full HD 1080 p are detalii si rezolutie duble fata de televizorul HDTV obisnuit. Reda culori de o bogatie nemaintalnita si detalii vii. In plus, corecteaza si erorile din continutul cu definitie standard.

Divertisment la infinit cu Internet@TV
Tehnologia Internet@TV, intalnita numai la produsele Samsung, deschide mai multe lumi decat va puteti imagina. Si le desfasoara pe toate pe un ecran mare si stralucitor. Printr-o conectare fara efort la Internet, va permite sa va bucurati de intreg continutul stralucitor pe care Web-ul il are de oferit. Puteti organiza, adauga si sterge continut prin intermediul bibliotecii Samsung Applications. Usor, adaugand si imbogatind. Numeroase modele permit chiar efectuarea de apeluri video prin Internet, astfel ca nu sunteti conectat numai la videoclipuri, ci si la oameni. Cufundati-va in infinitatea de optiuni.

All Share va mentine conectat
Samsung HDTV va scuteste de truda atunci cand faceti cunoscut talentul dvs. lumii sau cel putin familiei dvs. Transferati-va videoclipurile, muzica si fotografiile din PC sau din telefonul dvs. mobil. Fara fire si fara efort. Se conecteaza chiar cu mai multe PC-uri. Cine spune ca aveti nevoie de conexiuni pentru a ajunge la TV?

 

Televizorul care este o senzatie de design
Poate parea o mare surpriza faptul ca nu este nevoie decat de doua suruburi pentru atarnarea noilor televizoare. Mai ales daca ne gandim ca majoritatea televizoarelor fixate pe perete necesita aproape noua suruburi si un mic echipaj pentru a le monta. Dar ceea ce va va surprinde cu adevarat va fi ceea ce veti vedea la pornirea televizorului.

4 HDMI
Aveti nevoie doar de un cablu pentru a conecta televizorul la celelalte surse audio si video de care dispuneti. Slotul HDMI va permite sa importati continut variat, fara comprimare, inclusiv imagini si videoclipuri din camerele video digitale si PC-urile multimedia. Acum va puteti bucura de toate acestea pe un ecran HD lat.

   
 

 

Specificaţii

General
Tehnologie LCD
3D Da
Audio
Iesire sunet (RMS) 2 x 10 W
Caracteristici superioare sunet Dolby Digital Plus
Dolby Pulse
SRS TheaterSound
DTS 2.0
Video
Diagonala ecran (cm) 101
Calitate imagine Full HD
Contrast dinamic 300000:1
Rezolutie 1920 x 1080
Aspect imagine 16:9
Caracteristici superioare imagine Motion Plus (200 Hz)
Tehnologie bazata pe HyperReal 3D
Tuner/Receptie/Transmisie
Tuner digital DVB-T, DVB-C
Caracteristici speciale
Player multimedia integrat Da
Conectori
Conexiune retea RJ45
Wireless Ready
Intrare PC (D-sub 15 pini) Da
Intrare USB 2.0 2
Intrare video composite 1
Intrari Scart (RGB) 2
Porturi HDMI 4
Iesire audio digitala (optica) 1
Conexiuni CI
RF In
DVI
SCART
HDMI
D-SUB
Intrari component 1
Minijack casti 3.5 mm
Caracteristici generale
Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 986.7 x 603.9 x 80.4 cm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 986.7 x 665.5 x 270.7 mm
Greutate (Kg) 16.2
Caracteristici speciale Samsung 3D
Internet@TV
Allshare
BD Wise
Channel List USB-Clone
Cautare automata de canale
Auto Power Off
EPG
Modul de jocuri
1 tuner PIP
Sleep Timer
Digital Noise Filter
Mega TTX
Telecomanda Wireless
Eco Sensor