Televizor LED 3D Samsung, 101cm, FullHD, 40D6000

Producător: Samsung
Cod produs: UE40D6000TWXXH
Televizor LED 3D Samsung, 101cm, FullHD, 40D6000
3 din 5

Descriere

 

Full HD 1080p
Mai aproape de realitate. Televizoarele Full HD de la Samsung ofera o rezolutie dubla fata de televizoarele HD TV standard, pentru imagini realiste, cu texturi îmbogatite, care va captiveaza mintea si va îmbogatesc experienta vizuala.

Ecran de tip Ultra Clear Panel
Spuneti adio imaginilor neclare. Noul filtru si modul de realizare a afisajului de la Samsung elimina imaginile duale si stratificate, pentru ca dvs. sa va puteti bucura de imagini TV precise, de claritatea cristalului, din aproape orice unghi.

Wide Color Enhancer Plus
Vedeti adevaratele culori ale lumii. Wide Color Enhancer Plus de la Samsung utilizeaza un algoritm avansat pentru a îmbunatati semnificativ calitatea imaginii: reda chiar si tonuri subtile si detalii pe care televizoarele mai putin avansate nu le pot reproduce.

Clear Motion Rate
Experimentati adevarata claritate a imaginii cu Clear Motion Rate de la Samsung. Spre deosebire de „rata de reîmprospatare”, care explica o parte a calitatii imaginii, Clear Motion Rate tine cont de trei factori: chipset, panou TV si iluminare de fundal.Cu ajutorul noului standard de masurarea a claritatii imaginilor in miscare veti observa diferenta.

Filtru de zgomot digital
Cu filtrul de zgomot digital de la Samsung, urmariti programele analogice la claritatea cristalului, ca si cum ar fi fost difuzate digital. Filtrul ajuta la eliminarea „zgomotului” digital care se vede pe ecranul dvs.

Search All
Gasiti mai mult continut TV. Functia Search All de la Samsung va aduce modalitati simple de localizare a emisiunilor pe care doriti sa le urmariti.

Social TV
Împartasiti mai multe cu prietenii si cu familia. Functia Social TV de la Samsung va permite sa scrieti pe blog si sa discutati despre emisiunile care va plac – prin intermediul site-urilor si al serviciilor precum Facebook, Twitter si Google Talk – în timp ce va uitati la televizor. Retineti ca disponibilitatea Social TV depinde de regiune.

Smart Hub
Schimbati continutul si modul în care vizionati programele TV cu Smart Hub de la Samsung. Acum puteti descarca diferite aplicatii pentru a cauta continut TV în timp ce urmariti programe în direct.

Auto Contrast 3D
Intensificati experienta de vizionare. Functia integrata Auto Contrast 3D de la Samsung utilizeaza tehnologia avansata de redare pentru a îmbunatati impresia de adâncime 3D si pentru a produce imagini vaste, surprinzator de realiste.

3D Sound
Cufundati-va în sunet 3D. Tehnologia de redare în profunzime de la Samsung produce sunet 3D la fel de vast si de realist ca în cinematograf, pentru o experienta audio atât de captivanta încât veti uita ca priviti la televizor.

AllShare
Reuneste tot continutul. AllShare se conecteaza wireless la dispozitive mobile prin tehnologia DLNA pentru ca filmele, fotografiile si muzica stocata pe ele sa poata fi vizualizate, ascultate sau distribuite pe televizorul dvs. Smart TV.

HDMI 1.4
Multiplicati continutul media. Patru intrari High Definition Multimedia Interface™ (HDMI®) va permit sa cresteti viteza datelor digitale de înalta definitie de la diferite dispozitive direct la televizorul dvs. Smart TV, oferindu-va mai mult continut de care sa va bucurati pe ecran.

Connect Share Movie
Conectati dispozitivele dvs. digitale. Tehnologia ConnectShare Movie™ va transforma televizorul într-un sistem Home Theater – pur si simplu conectati unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile si muzica stocata.

Anynet
Concentrati-va controlul. Tehnologia Anynet va permite sa controlati toate dispozitivele digitale compatibile HDMICEC, indiferent de producator, cu o singura telecomanda, pentru o experienta fluida a divertismentului de acasa. 

Specificaţii

General
Tehnologie LED
3D Da
Smart TV Da
Audio
Iesire sunet (RMS) 2 x 10 W
Caracteristici superioare sunet Dolby Digital Plus
Dolby Pulse
SRS
DTS 2.0 + Iesire digitala
Video
Diagonala ecran (cm) 101
Calitate imagine Full HD
Tip display Ultra Clear Panel
Rezolutie 1920 x 1080
Aspect imagine 16:9
Caracteristici superioare imagine 3D HyperReal
200Hz CMR
Wide Color Enhancer Plus
Conversie 2D -> 3D Nu
Tuner/Receptie/Transmisie
Tuner digital DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4*
Caracteristici speciale
Player multimedia integrat Da
Conectori
Conexiune retea RJ45
Wireless Ready
Intrare PC (D-sub 15 pini) Da
Intrare USB 2.0 3
Intrare video composite Da
Intrari Scart (RGB) Da
Porturi HDMI 4
Iesire audio digitala (optica) Da
Conexiuni HDMI
D-SUB
Slot CI
SCART
Intrare RF
Intrare audio PC (mufa mini)
Intrari component Da
Minijack casti 3.5 mm
Caracteristici generale
Putere consumata 140 W
Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 1090.6 x 657.1 x 29.9 mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 1090.6 x 714.1 x 275 mm
Greutate (Kg) 17.1
Caracteristici speciale Samsung Apps
Smart Hub
Search All
Social TV
AllShare (Pe platforma DNLA)
Smart Phone Remote
ConnectShare™ (USB2.0)
BD Wise
Anynet+ (HDMI-CEC)
HDMI 1.4
EPG
TeleText (TTXT)
Echilibrare automata volum
Auto Off
Game Mode
1 Tuner PIP