Televizor LED Samsung, 117cm, FullHD, 46D5500

Producător: Samsung
Cod produs: UE46D5500RWXXH
Televizor LED Samsung, 117cm, FullHD, 46D5500
3 din 5

Descriere

  Acesta este televizorul premium practic si elegant pe care l-ati cautat. Pentru cea mai buna calitate posibila a imaginii Full HD, televizorul LED TV din seria 5500 este dotat cu Clear Motion Rate 100, motorul unic HyperReal si Wide Color Enhancer Plus. Ca si alte modele performante, seria 5500 Full HD este dotata cu functii standard de ultima generatie, cum ar fi tehnologiile AllShare si Anynet de la Samsung, ConnectShare™ Movie, porturi HDMI si sunet de cinema SRS, pentru o experienta completa de divertisment. Sa nu uitam de accesul la primul magazin TV App din lume si de functia inovatoare Smart Hub, care va transforma televizorul in centrul universului dvs. digital.
Full HD 1080p

Mai aproape de realitate. Televizoarele Full HD de la Samsung ofera o rezolutie dubla fata de televizoarele HD TV standard, pentru imagini realiste, cu texturi imbogatite, care va captiveaza mintea si va imbogatesc experienta vizuala.
Smart Hub

Schimbati continutul si modul in care vizionati programele TV cu Smart Hub de la Samsung. Acum puteti descarca diferite aplicatii pentru a cauta continut video pe internet.
Allshare

Reuneste tot continutul. AllShare se conecteaza wireless la dispozitive mobile prin tehnologia DLNA pentru ca filmele, fotografiile si muzica stocata pe ele sa poata fi vizualizate, ascultate sau distribuite pe televizorul dvs. inteligent.
Connect Share Movie

Conectati dispozitivele dvs. digitale. Tehnologia ConnectShare Movie™ va transforma televizorul intr-un sistem Home Theater – pur si simplu conectati unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile si muzica stocata.
Filtru de zgomot digital


Cu filtrul de zgomot digital de la Samsung, urmariti programele analogice la claritatea cristalului, ca si cum ar fi fost difuzate digital. Filtrul ajuta la eliminarea „zgomotului” digital care se vede pe ecranul dvs.
Wide Color Enhancer Plus

Vedeti adevaratele culori ale lumii. Wide Color Enhancer Plus de la Samsung utilizeaza un algoritm avansat pentru a imbunatati semnificativ calitatea imaginii: reda chiar si tonuri subtile si detalii pe care televizoarele mai putin avansate nu le pot reproduce.
Clear Motion Rate


Experimentati adevarata claritate a imaginii cu Clear Motion Rate de la Samsung. Spre deosebire de „rata de reimprospatare”, care explica o parte a calitatii imaginii, Clear Motion Rate tine cont de trei factori: chipset, panou TV si iluminare de fundal. Cu ajutorul noului standard de masurarea a claritatii imaginilor in miscare, veti observa diferenta.
Anynet

Concentrati-va controlul. Tehnologia Anynet va permite sa controlati toate dispozitivele digitale compatibile HDMI-CEC, indiferent de producator, cu o singura telecomanda, pentru o experienta fluida a divertismentului de acasa.

 

Specificaţii

General
Tehnologie LED
3D Nu
Smart TV Da
Audio
Iesire sunet (RMS) 2 x 10 W
Caracteristici superioare sunet Dolby Digital Plus
Dolby Pulse
SRS TheaterSound HD
DTS 2.0 + Iesire digitala
Video
Diagonala ecran (cm) 117
Calitate imagine Full HD
Contrast dinamic Mega Contrast
Rezolutie 1920 x 1080
Aspect imagine 16:9
Caracteristici superioare imagine Clear Motion Rate 100
Motor HyperReal
Wide Color Enhancer Plus
Tuner/Receptie/Transmisie
Tuner digital DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4*
Caracteristici speciale
Player multimedia integrat Da
Conectori
Conexiune retea Wireless Ready
RJ45
Intrare PC (D-sub 15 pini) Da
Intrare USB 2.0 2
Intrare video composite Da
Intrari Scart (RGB) Da
Porturi HDMI 4
Iesire audio digitala (optica) Da
Conexiuni HDMI
D-SUB
Slot CI
SCART
Intrare audio PC (mufa mini)
Intrari component Da
Caracteristici generale
Putere consumata 140
Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 1091.8 x 650.4 x 29.9 mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 1091.8 x 714.8 x 275 mm
Greutate (Kg) 17.3
Caracteristici speciale DLNA, All Share
Smart Phone Remote support
Suport adaptor LAN wireless inclus
ConnectShare™ (USB2.0)
Anynet+ (HDMI-CEC)
Channel List USB-Clone
Cautare automata de canale
EPG
Teletext (TTXT)
Echilibrare automata volum
Oprire automata
Programare alarma
Temporizator pentru oprire automata
Mod jocuri
1 Tuner PIP
Caracteristica Eco-Flower